Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Golyóstoll 400E-220-BCL-AXM Elite Navy Cerakote AXIOM Fisher Bullet
18.500 Ft
Menny.:db

Golyóstoll 400E-220-BCL-AXM Elite Navy Cerakote AXIOM Fisher Bullet

18.500 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Gyártó: Fisher Space Pen USA
A 400E fekete klipszes változata AXIOM felirattal (a tollklipsz levehető). A Cerakote egy kerámia polimer alapú szabadalmaztatott bevonat, amely iparágvezető tartósságot, keménységet, karcállóságot, korrózióállóságot, rugalmasságot, hő- és vegyszerállóságot biztosít.
Gyártó cikkszám: FS.400E-220BCL-AXM
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 21.

Leírás

A Fisher büszkén mutatja be az Elite Navy Cerakote® Axiom Bullet Space tollat fekete klipsszel. Ez a Bullet Space toll csíptetővel a rajongók mindennapi viselési kedvence. Az űrrajongóink számára ez egy egyedülálló gyűjtési lehetőség. Az Axiom Space építi a következő generációs űrállomást, amelyet a jelenlegi ISS-hez csatlakoztatva építenek és a kereskedelmi űrkapacitások történetének egyik legkülönlegesebb vállalkozásaként hirdetik.

A Fisher a Cerakote® termékcsalád bevezetése óta eltökélt szándéka, hogy megtalálja a piacon elérhető leghatékonyabb, legvékonyabb bevonatot. A Cerakote® a H-sorozat iparágvezető teljesítményét a következő szintre emelte, és továbbfejlesztette a keménységet, a kopásállóságot és a kenhetőséget, mindezt egy vékonyabb alkalmazásban. Ez az Elite sorozat a Teflon®-nak vetélytársa a páratlan kopás-, korrózió- és vegyszerállósággal, miközben prémium megjelenést és érzetet kölcsönöz ennek a Bullet Space Pen tollnak.

Az 1948-ban Paul C. Fisher által kitalált Bullet az elmúlt fél évszázadban a popkultúra részévé vált. A Johnny Carsonnal készült Tonight Show-ban látható és a Seinfeld "A toll" című epizódjának középpontjában is szerepelt. Rendkívül keresett űrkutatási toll a generációról generációra visszatérő vásárlók körében.

Zárva a Bullet toll tökéletes méretű ahhoz, hogy pénztárcában, zsebben, pénztárcában, autó kesztyűtartójában, noteszában vagy szerszámosládában hordható legyen. Nyitott állapotban egy teljes méretű, egyenletesen kiegyensúlyozott íróeszköz, amely a legkülönlegesebb környezetben is jól teljesít. Mint minden Fisher Space Pens, ez a toll is képes írni a gravitációs zéró gravitációban, fejjel lefelé, víz alatt, olaj és zsír felett, -30 és +250 Fahrenheit fok között, és háromszor hosszabb ideig ír, mint egy átlagos golyóstoll. Akár kereskedelmi szakember, író, tanár, művész, vezető beosztású személy, vagy csak valaki, aki értékeli a prémium minőségű írási élményt megfizethető áron, ez a Space Pen Önnek szól!


Eredeti Fisher műanyag dobozban papír tokkal.
Tolltest nyitva kupakkal: 13,5cm, zárva: 9,7cm.
Feketén író, normál (M) túlnyomásos Fisher betéttel. Egyedülálló képességei miatt rendkívül népszerű: felfelé tartva, zsíros-, ill. nedves felületen és szélsőséges hőmérsékleten is(-34-tól +120°C)is folyamatosan ír.
Származás: USA

Youtube videók

Hasonló termékek

Golyóstoll 400TS camouflage Fisher Fisher Bullet

Gyártó cikkszám: 400TS
18.500 Ft
Zárt állapotban a Bullet Space Pen tökéletes méretű a pénztárcájában, zsebében, autós kesztyűtartójában, noteszben vagy szerszámosládájában. Kinyitva egy teljes méretű, egyenletesen kiegyensúlyozott íróeszköz.

Golyóstoll 725B Fisher műanyagdobozos Túrakellék!

Gyártó cikkszám: 725B
18.500 Ft
A túlnyomásos fekete színű betét: minden szélsőséges körülmény között ír!

Golyóstoll BGC Fisher DeluxGrip

Gyártó cikkszám: BGC
17.800 Ft
Króm bevonatú sárgaréz tolltest gumis fogással, műanyag dobozban

Golyóstoll BGC/S Fisher Crome with Capactive Stylus

Gyártó cikkszám: BGC/S
19.300 Ft
Krómozott felületű tolltest szilikonos érintőfejjel, műanyag dobozban.